15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο Ν. Κελαϊδίτης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά»

Με το όραμα για μια Αθήνα που θα αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες και όαση ευημερίας για τους κατοίκους της, ο πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), κ. Νικόλας Κελαϊδίτης, διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας στις επερχόμενες Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές όντας υποψήφιος με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά».

Από την πολυετής καριέρα του στην αγορά του οργανωμένου τουρισμού αλλά και από τις ενεργές επιτελικές θέσεις του σε κορυφαίους φορείς εκπροσώπησης του κλάδου των τουριστικών γραφείων σε εθνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο – ως πρόεδρος της «Επιτροπής Τουρισμού» της ECTAA – ο κ. Κελαϊδίτης θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη βιώσιμη και ανθεκτική ανάπτυξη του τουρισμού στην πόλη της Αθήνας με σεβασμό στις τοπικές επιχειρήσεις και στους κατοίκους της.

Μέλημά του είναι επίσης η προώθηση κρίσιμων σημείων για την στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης του Αθηναϊκού τουρισμού, όπως η τόνωση των τουριστικών ροών και η διάχυση των ωφελειών του σε επιμέρους περιοχές της Αθήνας πέραν του κέντρου της, η αναβάθμιση των υποδομών της η οποία θα συμβάλλει στη διαχείριση της αυξημένης επισκεψιμότητάς της βελτιώνοντας παράλληλα την καθημερινή ζωή των κατοίκων, αλλά και ειδικά σημεία ενδιαφέροντος για μια πιο ανθρώπινη πόλη, όπως οι πολιτικές συμπερίληψης και η φροντίδα ζητημάτων που άπτονται της φιλοζωίας και του φυσικού περιβάλλοντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ SOCIAL

2,893ΥποστηρικτέςΚάντε Like
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ