14.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ε- ticket Εγχειρίδιο Χρήσης Πλατφόρμας – Οδηγίες και Διευκρινήσεις

Μετά από νεότερη ανακοίνωση του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων, κοινοποιούμε Εγκύκλιο με οδηγίες & διευκρινήσεις για τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων μέσω τηςπλατφόρμας Β2Β καθώς και επικαιροποιημένο εγχειρίδιο χρήσης της πλαρφόρμας.

Κυριότερα σημεία:

– Από την 01/11/2019 τα τουριστικά γραφεία που επιθυμούν να αγοράσουν ομαδικά εισιτήρια για τους αρχαιολογικούς χώρους όπου έχει υλοποιηθεί το e-ticket, θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα για Β2Β συνεργάτες (https://etickets.tap.gr).

– Από τις 05/11/2019, τα εκδοτήρια δεν θα δέχονται καταβολή μετρητών από Β2Β συνεργατές για αγορά εισιτηρίων.  Για τυχόν συμπληρωματικές αγορές μικρού αριθμού εισιτηρίων θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά το μηχάνημα APS (Acropolis Payment Ticket Machine).  (λεπτομέρειες στην εγκύκλιο).

Δείτε εδώ:

Εγκύκλιος 25/10/2019 “Οδηγίες, Διευκρινήσεις για την διαδικασία αγοράς εισιτηρίων μέσω πλατφόρμας Β2Β για αρχαιολογικούς χώρους με e-ticket από ταξιδιωτικά πρακτορεία”

Εγχειρίδιο χρήσης συστήματος Διαδικτυακής Αγοράς Εισιτηρίων Αρχαιολογικών Χώρων για συνεργάτες του ΤΑΠ v01.

Παρακαλούμε να στείλετε τα σχόλιά σας για τη λειτουργία της πλατφόρμας και των εκδοτηρίων καθώς και να μας ενημερώσετε για τυχόν προβληματικά σημεία στη συγκεκριμένη διαδικασία στο email: hatta@hatta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ SOCIAL

2,893ΥποστηρικτέςΚάντε Like
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ