15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των Τακτικών Μελών του Συνδέσμου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Με την απόφαση του στις 07/12/2022 το Διοικητικό Συμβούλιο, καλεί τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων σε Τακτική Γενική Συνέλευση (σύμφωνα με τα άρθρα 22 και 23 του καταστατικού) την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Grande Bretagne (Πλ. Συντάγματος, Αθήνα), ώρα έναρξης: 12:00.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2. Διοικητικός Απολογισμός του Δ.Σ.
3. Οικονομικός Απολογισμός και Ισολογισμός του Δ.Σ.
4. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων χρήσεως 2023
5. Αρχαιρεσίες για την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα τακτικά μέλη του Συνδέσμου.

Η Γενική συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το εν δεύτερο (1/2) των οικονομικά τακτοποιημένων τακτικών μελών του Συνδέσμου.

Αν δεν υπάρξει απαρτία συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση επαναληπτική Γενική Συνέλευση στον ίδιο ως άνω τόπο την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδος (1/02/2023) οπότε υπάρχει απαρτία εάν παρίσταται τουλάχιστον το ένα τέταρτο (1/4) των οικονομικά τακτοποιημένων ως άνω μελών.

Εάν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση και πάλι η Γενική συνέλευση στον ίδιο ως άνω τόπο την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδος (8/02/2023) κατά την οποία υπάρχει απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των παρόντων οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Εν όψει της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 8 Φεβρουαρίου 2023, σας υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28 του καταστατικού, οι υποψήφιοι για την εκλογή τους, συμμετέχουν στις εκλογές είτε σε ενιαίο ψηφοδέλτιο, είτε κατά συνδυασμούς, είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 00.00 (μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη)

Στην αίτηση υποψηφιότητας θα πρέπει να αναγράφετε σε ποιο από τα όργανα του Συνδέσμου επιθυμείτε να εκλεγείτε:

  • Μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής
  • Μέλος του Δ.Σ.
  • Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής
    (κάθε μέλος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει ως υποψήφιος μόνο σε ένα από τα παραπάνω όργανα)
  • Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία
    (κάθε υποψήφιος σε ένα από τα παραπάνω όργανα έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος και για αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία).

Προϋποθέσεις:
– Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να προσκομίσει νομιμοποιητικά έγγραφα εκπροσώπησης τουριστικού γραφείου ώστε να αποδεικνύεται η ιδιότητα του μέλους στο Σύνδεσμο. (Για επιχειρήσεις με νομική μορφή: Α.Ε., ΕΠΕ, Ο.Ε. & Ε.Ε., ΙΚΕ Καταστατικό & Ειδικό Σήμα Λειτουργίας Τουριστικού Γραφείου. Για Ατομικές Επιχειρήσεις: Ειδικό Σήμα Λειτουργίας Τουριστικού Γραφείου).
– Κάθε υποψήφιος επίσης, θα πρέπει να συνυποβάλλει Υπεύθυνη Δήλωση που να βεβαιώνει ότι δεν έχουν γίνει μεταβολές στην επιχείρηση του από τα όσα αναφέρονται στο καταστατικό ή το ειδικό σήμα λειτουργίας. (Υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης)
– Τα μέλη που επιλέγουν το ΗΑΤΤΑ ως την κύρια πρωτοβάθμια επαγγελματική τους οργάνωση, μέσω της οποίας και μόνο, σύμφωνα με το νόμο, θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή αντιπροσώπων για τις δευτεροβάθμιες επαγγελματικές οργανώσεις, πρέπει να υπογράψουν ειδική υπεύθυνη δήλωση. (Υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης)
– Κάθε υποψήφιος, την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας αιτήσεων υποψηφιότητας θα πρέπει να έχει εξοφλήσει όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το Σύνδεσμο έως την 31/12/2022. (για το ακριβές ποσό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΗΑΤΤΑ ).

Την αίτηση και τα συνοδευτικά έγγραφα, παρακαλούμε να τα στείλετε στο hatta@hatta.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ SOCIAL

2,893ΥποστηρικτέςΚάντε Like
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ