15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

ΟΠΕΚΑ: Εκδρομικό Πρόγραμμα 2023 – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς τα Τουριστικά Γραφεία

Ο Οργανισμός Προνoιακών Επιδόματων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοινώνει την έναρξη του εκδρομικού προγράμματος έτους 2023, που θα εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο Οργανισμός θα διανείμει σε δικαιούχους του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ συνολικά δώδεκα χιλιάδες πεντακόσια (12.500) δελτία, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τετραήμερες εκδρομές (3 διανύκτερεύσεις) μέσω συμβεβλημένων τουριστικών γραφείων όλης της χώρας.

Οι επιχειρήσεις τουριστικών γραφείων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στό εκδρομικό πρόγραμμα έτους 2023, θα πρέπει να συμβληθούν με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ και να συμπεριληφθούν στο σχετικό ηλεκτρονικό κατάλογο, προκειμένου να δέχονται σε εκδρομές που διοργανώνουν τη συμμετοχή δικαιούχων που διαθέτουν ατομικό δελτίο έτους 2023.

Αναλυτικοί όροι του προγράμματος (Προϋποθέσεις, Διαδικασίες Ένταξης, Υποχρεώσεις, κ.λπ.) είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://opeka.gr/agrotiki-estia/programmata/ekdromiko-programma/.

Η αιτήσεις συμμετοχής στο εκδρομικό πρόγραμμα έτους 2023 μπορούν να υποβάλλονται αποκλειστικά από 15/5/2023 έως και 30/5/2023. (Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ SOCIAL

2,893ΥποστηρικτέςΚάντε Like
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ