20.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img

SUSTOUR: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων

Σας υπενθυμίζουμε την ανοιχτή για όλα τα τουριστικά γραφεία, που είναι μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις, πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για ένα εντατικό και χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ πρόγραμμα υποστήριξης για τη βελτίωση των επιδόσεών τους στη βιωσιμότητα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SUSTOUR, η οποία δημοσιεύθηκε στις 11 Μαρτίου 2022.

Υπάρχουν ακόμη θέσεις, για να επωφεληθούν περισσότερα τουριστικά γραφεία από αυτή την σημαντική ευκαιρία.

Οι λεπτομέρειες της πρόσκλησης και οι οδηγίες υποβολής της αίτησης, αλλά και όλες οι πληροφορίες για το έργο SUSTOUR, στο πλαίσιο του οποίου δημοσιεύεται η πρόσκληση, είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο ιστότοπο: https://www.travelife.info/sustour/?menu=call-for-smes

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η Τρίτη 10 Μαΐου 2022.

Η διάρκεια της συμμετοχής στο πρόγραμμα των τουριστικών γραφείων που θα επιλεγούν προβλέπεται από το τέλος Ιουνίου 2022 έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για ΜΜΕ έχει ως στόχο να επιλεγούν τουλάχιστον 175 μικρομεσαίες επιχειρήσεις τουριστικών γραφείων και διοργανωτών οργανωμένων ταξιδιών, οι οποίες θα μπορέσουν να γνωρίσουν τη βιωσιμότητα και να ξεκινήσουν να εργάζονται σταδιακά για να καταστήσουν τις επιχειρήσεις και τις δραστηριότητές τους πιο βιώσιμες. Στη διάθεσή τους θα βρίσκονται εξειδικευμένοι εκπαιδευτές και σύμβουλοι, για να τους βοηθήσουν σε κάθε βήμα σε αυτό το μονοπάτι.

Οι ΜΜΕ μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών ενοτήτων, που τους επιτρέπουν είτε να αποκτήσουν πιστοποίηση βιωσιμότητας είτε να βελτιώσουν τη διαχείριση της προμηθευτικής τους αλυσίδας ή τη διαχείριση του άνθρακα ή των πλαστικών, ή να πιστοποιήσουν τις εκδρομές τους (της κρουαζιέρας) στη στεριά.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να προχωρήσουν με τον δικό τους ρυθμό, χωρίς καμία υποχρέωση ή ποινή αν δεν επιτύχουν τελικά τον στόχο, ενώ η σημαντική καινοτομία είναι ότι όλη η προετοιμασία τους, μέχρι και την σχετική πιστοποίηση, θα είναι εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία να προετοιμαστούν οι επιχειρήσεις των τουριστικών γραφείων για την «πράσινη μετάβασή» τους και για τη συνέχεια των δραστηριοτήτων τους με βιώσιμο τρόπο, κάτι που -εκτός από ιδιαίτερα σημαντικό για τον τουρισμό συνολικά, τόσο στη χώρα μας όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο- είναι και απαραίτητο συστατικό όλων των τουριστικών επιχειρήσεων του μέλλοντος.

Σα καλούμε, λοιπόν, και πάλι να υποβάλετε κι εσείς αίτηση για συμμετοχή της επιχείρησής σας συγκεκριμένο πρόγραμμα του SUSTOUR μέχρι τις 10 Μαΐου 2022, για να προσφέρετε με τους καλύτερους όρους στη δουλειά σας το συγκριτικό πλεονέκτημα της βιώσιμης λειτουργίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ SOCIAL

2,893ΥποστηρικτέςΚάντε Like
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ