30.3 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024
spot_img

ΗΑΤΤΑ – Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών: Νέα ΣΣΕ

Υπογράφηκε, μεταξύ του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) -από τον Πρόεδρο κ. Νικόλα Κελαϊδίτη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Αριστείδη Τσαλδάρη- και του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών, η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους όρους αμοιβής και εργασίας των Ξεναγών Αθηνών – Πειραιώς και Περιχώρων.

Oι διαπραγματεύσεις του Συνδέσμου με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών ολοκληρώθηκαν σε κλίμα αγαστής συνεργασίας, όπως συνήθως, και η νέα συλλογική σύμβαση εργασίας είναι γεγονός, με έναρξη από τις 6 Ιουνίου 2024 και διάρκεια μέχρι τις 31 Μαΐου 2027.

Η νέα Σ.Σ.Ε. προβλέπει αύξηση αμοιβών 5% για το πρώτο έτος, έως τις 31 Μαΐου του 2025, και ακολούθως αύξηση 4% για το έτος έως 31 Μαΐου 2026 και αύξηση 4% για το έτος έως 31 Μαΐου2027.

Η Ομοσπονδία FedHATTA εξέφρασε την ικανοποίησή της για την συμφωνία, την οποία και η ίδια στήριξε, με ευχές προς τους συναδέλφους των τουριστικών γραφείων και τους συνεργάτες ξεναγούς για καλές δουλειές και μία ομοίως καλή συνεργασία σε ανάλογα θετικό κλίμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ SOCIAL

2,893ΥποστηρικτέςΚάντε Like
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ