14.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Πρόσκληση σε διαδικτυακό σεμινάριο του SUSTOUR – Πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης για ΜΜΕ

Όπως γνωρίζετε, στις 11 Μαρτίου 2022 ανακοινώσαμε την έναρξη της Ανοιχτής Πρόσκλησης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις του χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργου SUSTOUR.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη Πρόσκληση είναι ανοιχτή από τις 11 Μαρτίου για όλους τους διοργανωτές οργανωμένων ταξιδιών και τα τουριστικά γραφεία που είναι ΜΜΕ και έχουν έδρα σε χώρα της ΕΕ ή του Προγράμματος COSME. Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι η 10η Μαΐου.

Στόχος της Πρόσκλησης είναι να επιλεγούν τουλάχιστον 175 διοργανωτές οργανωμένων ταξιδιών και τουριστικά γραφεία ΜΜΕ που θα μπορέσουν να επωφεληθούν από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης, το οποίο θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στη βιωσιμότητα. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών ενοτήτων, που τους επιτρέπουν είτε να αποκτήσουν πιστοποίηση Travelife (διαφορετικά επίπεδα) είτε να βελτιώσουν τη διαχείριση της προμηθευτικής τους αλυσίδας, τη διαχείριση άνθρακα/πλαστικών ή να πιστοποιήσουν τις εκδρομές κρουαζιέρας που διοργανώνουν στη στεριά. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο φυλλάδιο του SUSTOUR ή στον ιστότοπο της Αίτησης.

Στη συνέχεια αυτής της Πρόσκλησης διοργανώνεται ένα διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), διάρκειας μίας ώρας, για διοργανωτές οργανωμένων ταξιδιών και τουριστικά γραφεία ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το έργο SUSTOUR, και πιο συγκεκριμένα για τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται στο πλαίσιο του προγράμματος υποστήριξης και για το πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση. Το ίδιο διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημερομηνίες, 31 Μαρτίου και 6 Απριλίου 2022, ώστε να δοθεί η μέγιστη ευελιξία στις επιχειρήσεις να συμμετέχουν σε όποιο προτιμούν και να θέσουν τυχόν ερωτήματα. Τις λεπτομέρειες και τον σύνδεσμο για να εγγραφείτε θα τα βρείτε στο κείμενο της Πρόσκλησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ SOCIAL

2,893ΥποστηρικτέςΚάντε Like
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ