15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA στα Χανιά

Με περιεχόμενο και ουσία στην ατζέντα της, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ECTAA στα Χανιά, αναλύοντας θέματα της ευρωπαϊκής πολιτικής που άπτονται όλων των κρατών – μελών της Ένωσης, αλλά και ζητήματα επικαιρότητας, σχετικά με τις τάσεις της τουριστικής ροής και των οικονομικών αιτημάτων που προέκυψαν από την δυσχερή περίοδο για τον τουρισμό.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος ECTAA Preferred Destination, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, το οποίο για το 2022 τιμά την χώρα μας, προβάλλοντάς την σε όλη την Ευρώπη. Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης συνάντησε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, δηλώνοντας ικανοποιημένος, τόσο από την εξέλιξη του προγράμματος Preferred Destination, όσο και για να αναφέρει ότι οι ετοιμασίες για το ECTAA Bi-Annual Meeting, το οποίο θα φέρει τα μέλη της ECTAA στην Ελλάδα ξανά τον Νοέμβριο, βρίσκεται οργανωτικά στην τελική του ευθεία.

Ευχαρίστησε επίσης τις ευρωπαϊκές χώρες που συνέβαλαν καθοριστικά αυτή την θερινή τουριστική περίοδο στην αύξηση της τουριστικής ροής προς την χώρα μας.
O HATTA, ως μέλος της ECTAA ανέλαβε την διοργάνωση της συνεδρίασης στα Χανιά, στο ξενοδοχείο La Mer Resort & Spa του ομίλου Γελασάκη.

Στα Χανιά βρέθηκε με συντονιστικό ρόλο ο Πρόεδρος της FedHATTA και Deputy Director ECTAA Λύσανδρος Τσιλίδης και ο Αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA Μάριος Καμμένος.
Οι σύνεδροι είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν σε δύο πόλεις της Κρήτης, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, με την υποστήριξη αντίστοιχα της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης, και του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ρεθύμνου.
Στις κοινωνικές εκδηλώσεις του προγράμματος, συμμετείχαν, από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων οι κ.κ. Γιαννούλης Μανώλης (Πρόεδρος), Σταματάκης Μανώλης (Αντιπρόεδρος), Παπαδάκης Κυριάκος (Γραμματέας), Κατάκης Δημήτρης (Έφορος), Καψαλάκης Αλέξανδρος και Τζαμουρτζόγλου Κυριάκος (Μέλη του ΔΣ).
Από τον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης ο Πρόεδρος κ. Μ. Κυριακάκης.
Από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ρεθύμνου οι κ.κ. Στράτος Μπερέτης (Πρόεδρος), Στ. Γαλανάκης (Αντιπρόεδρος), Μ. Σκλαβουνάκης (Γραμματέας)
Επίσης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης, η  Αντιδημάρχος τουρισμού Ρέθυμνου κ. Μπιρλιράκη, ο Προέδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου κ Τσακαλάκης, και ο Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας της Aegean κ. Π. Επιτροπάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ SOCIAL

2,893ΥποστηρικτέςΚάντε Like
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ