29.8 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Αναβολή της εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στα τουριστικά γραφεία

Την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κυρίας Νίκης Κεραμέως, και συνεργατών της με εκπροσώπους του ΣΕΤΕ, της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΕΤ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό), κατά την οποία ανακοινώθηκε η έναρξη της πιλοτικής εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στο Τουρισμό και τον Επισιτισμό εντός του Σεπτεμβρίου.

Εκπροσωπώντας τον κλάδο των τουριστικών γραφείων στους κόλπους του ΣΕΤΕ, στην συνάντηση έλαβε μέρος ο Αντιπρόεδρός του και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού «FedHATTA», κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Στη συνέχεια του μακροχρόνιου και επίμονου αγώνα στον οποίο έχει επιδοθεί η FedHATTA, προκειμένου να μην εφαρμοστεί η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στα τουριστικά γραφεία πριν επιλυθούν όλα τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που θα αυτό δημιουργήσει στις επιχειρήσεις, η εργασιακή καθημερινότητα των οποίων είναι διαφορετική από εκείνη των επιχειρήσεων που μπορούν να εφαρμόσουν την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας χωρίς σημαντικό κώλυμα, ανακοινώθηκε ότι η εφαρμογή της Κάρτας στα τουριστικά γραφεία δεν θα ξεκινήσει ακόμη.

Θα προηγηθεί η σύσταση ομάδων εργασίας, οι οποίες θα καταγράψουν όλα τα τεχνικής  και άλλης φύσεως ζητήματα που παρουσιάζονται, θα τα συζητήσουν εκτενώς και θα αναζητήσουν τις βέλτιστες δυνατές λύσεις, προκειμένου η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στους υπαλλήλους του κλάδου, στους ξεναγούς και σε όσους άλλους εμπλέκονται -αφού δεν μπορεί να αποφευχθεί- να γίνει τουλάχιστον με τον κατά το δυνατόν ομαλότερο τρόπο.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος και θα σας κρατάμε ενήμερους για την σύσταση των σχετικών ομάδων εργασίας και για τα αποτελέσματα του έργου τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ SOCIAL

2,893ΥποστηρικτέςΚάντε Like
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ