Go
Tuesday, May 17, 2022 ..:: Αναπτυξιακά ::.. Login
Προ-΄Ωθηση
Travelife
CSRTour

Useful telephone number in Europe: 112
Call 112 anywhere in Europe for emergency services requiring an ambulance, fire brigade or police

Emergency number

More information: European Commission website


Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας FedHATTA – Συνδέσμου Huizhou, Κίνας
 


Ημερομηνία: 23/09/2016
Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων της πόλης Huizhou, της Guangdong (Κίνα), και της Ομοσπονδίας FedHATTA. Στοιχεία για την τουριστική κίνηση μεταξύ των δύο προορισμών συζητήθηκαν, καθώς και οι καλύτερες χρονικές περίοδοι για επίσκεψη στην μεγάλη πόλη της Guangdong.

Τα στελέχη του Κινεζικού Συνδέσμου βρήκαν το πρόγραμμα ΔΩΔΕΚΑ ιδιαίτερα χρήσιμο και δήλωσαν ότι μεταξύ των δύο χωρών η αύξηση της κίνησης επισκεπτών, μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη.

   
 
   

 

 

 
Στο Ελληνο- Αιγυπτιακό Φόρουμ η FEDHATTA και τα τουριστικά γραφεία
 


Ημερομηνία: 30/05/2016
Στο Ελληνο- Αιγυπτιακό Φόρουμ για τον Τουρισμό και την προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και συνεργειών στον κλάδο του Τουρισμού συμμετείχε η Ομοσπονδία FEDHATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) μέσω του Προέδρου της κ. Λύσανδρου Τσιλίδη, καθώς και εκπρόσωπων τουριστικών γραφείων αλλά και εν γένει της «οικογένειας» του Ελληνικού τουρισμού.

Το Φόρουμ έλαβε χώρα τη Δευτέρα 23 Μαΐου στο Κάιρο με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων και Αιγύπτιων επιχειρηματιών του Τουρισμού, καθώς και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, υπό την αν. Υπουργό κα. Έλενα Κουντουρά και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ πραγματοποιήθηκαν Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων Ελληνικών και των Αιγυπτιακών τουριστικών γραφείων, στις οποίες εκφράστηκε το έντονο ενδιαφέρον για την επίτευξη άμεσων συνεργασιών.

Επιπλέον κ. Λύσανδρος Τσιλίδης παρουσίασε, ενθουσιάζοντας τους Αιγύπτιους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα «Δώδεκα», το οποίο έχει στόχο την ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού και αναδεικνύει λιγότερο γνωστούς προορισμούς, δραστηριότητες κλπ, προτρέποντάς τους να τα αναπτύξουν σε συνεργασία με τα ελληνικά τουριστικά γραφεία.

Στιγμιότυπο από την αποστολή στην Αίγυπτο Στιγμιότυπο από την αποστολή στην Αίγυπτο
 
Στιγμιότυπο από την αποστολή στην Αίγυπτο  

 

 

 
Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών
 


ΝΕΟ Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων όλων των κλάδων για τον εκσυγχρονισμό της υποδομής και της λειτουργίας τους, την ποιοτική αναβάθμιση τους και τον εμπλουτισμό, την αναβάθμιση και την πιστοποίηση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να βελτιώσουν την θέση τους στην εσωτερική και διεθνή τουριστική αγορά.

Μπορούν να συμμετέχουν

 1. Υφιστάμενες & νέες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.
 2. Υφιστάμενες επιχειρήσεις και τηρούν βιβλία Β΄ και Γ’ κατηγορίας, οι οποίες μέχρι 31.12.2015 έχουν κλεισμένες δύο ή περισσότερες διαχειριστικές χρήσεις
 3. Νέες επιχειρήσεις και δεν εμπίπτουν στην ως άνω κατηγορία των υφιστάμενων και έχουν συσταθεί μέχρι 31.12.2015.

Επιδοτούνται με

ποσό 15.000 ευρώ έως 150.000 ευρώ

Η χρηματοδότηση καλύπτει το 40% των επιλέξιμών δαπανών και προσαυξάνεται κατά 10%, φτάνοντας στο 50% στην περίπτωση πρόσληψης νέου προσωπικού.

Επιδοτούνται για

 • Κτίρια, εγκαταστάσεις και περιβάλλων χώρος, Μηχανήματα – Εξοπλισμός
 • Εγκαταστάσεις προστασίας περιβάλλοντος & εξοικονόμησης ενέργειας & ύδατος
 • Ανάπτυξη & Πιστοποίηση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας & περιβαλλοντικής διαχείρισης
 • Μισθολογικό κόστος εργαζομένων (υφιστάμενου ή/και νέου προσωπικού)
 • Αυτοκινούμενα μεταφορικά μέσα, σκάφη θαλάσσης χωρίς πλήρωμα και ποδηλάτων κάθε μορφής που προορίζονται προς εκμίσθωση ως εξοπλισμός επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις σχετικές δραστηριότητες.
 • Μεταφορικά Μέσα επαγγελματικής χρήσης, είτε μικτής/πολλαπλής χρήσης, τουλάχιστον εννέα (9) θέσεων
 • Δαπάνες προβολής – προώθησης

Οι δαπάνες θα είναι επιλέξιμες ΜΟΝΟ εφόσον πραγματοποιηθούν μετά τις 11.02.2016 ημερομηνία δημοσιοποίησης της πρόσκλησης.

Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής

 • Σε επιχειρήσεις με τρείς ή περισσότερες χρήσεις, απαιτείται η επιχείρηση να απασχολεί κατά μ.ο. την τριετία 2013-2015 τουλάχιστον μισή (0,5) ΕΜΕ μισθωτής εργασίας.
 • Σε επιχειρήσεις με δύο χρήσεις απαιτείται, κατά μ.ο. την διετία 2014-2015 τουλάχιστον μισή (0,5) ΕΜΕ μισθωτής εργασίας.
 • Σε περίπτωση που η επιχείρηση έχει λάβει ενίσχυση από προηγούμενο πρόγραμμα θα πρέπει, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης από αυτή την δράση να μην υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ μέσα στην τριετία (τρέχον ημερολογιακό έτος και τα δύο προηγούμενα έτη).

Πότε και που υποβάλλω αίτηση χρηματοδότησης

 • Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου (ιστοσελίδα), www.ependyseis.gr.
 • Η έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής θα είναι στις 29.03.2016 και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 17.05.2016.
 • Δεν τίθεται θέμα προτεραιότητας κατάθεσης των φακέλων καθώς η αξιολόγηση θα ξεκινήσει μετά τις 17.05.2016.
 • Οι επιχειρήσεις που θα αξιολογηθούν θετικά στη δράση θα ενημερωθούν για τον ακριβή χρόνο και τόπο αποστολής/παραλαβής του φυσικού φακέλου που θα περιλαμβάνει τα δικαιολογητικά.

Επικοινωνία – Πληροφορίες- Ερωτήσεις

Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ: Μεσογείων 56, Αθήνα με ωράριο λειτουργίας 8:30 έως 19:00

Τηλεφωνική ενημέρωση στο 801 11 36 300 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση.
Ιστοσελίδα: www.antagonistikotita.gr, www.espa.gr
email: infoepan@mou.gr

Για το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.

 
Ανάπτυξη συνεργασίας Ελλάδας - Ιράν στον τουρισμό
 


Συμμετοχή FEDHATTA στην Επίσκεψη Αντιπροσωπείας φορέων του Ελληνικού Τουρισμού στο Ιράν, για την ανάπτυξη συνεργασίας των δύο χωρών στον τουρισμό


Στα πλαίσια των προσπαθειών του ΗΑΤΤΑ και της FEDHATTA για άνοιγμα νέων αγορών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης συμμετείχε στην επίσκεψη της επίσημης Αντιπροσωπείας φορέων του Ελληνικού Τουρισμού στο Ιράν, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματεία ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο.

Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το Ιράν στις 28-29 Ιανουαρίου και έτυχε θερμής υποδοχής από την αρμόδια πολιτική ηγεσία του Ιράν, αλλά και τους επαγγελματίες του τουρισμού. Στην αποστολή συμμετείχαν εκτός της FEDHATTA και άλλοι εκπρόσωποι των κλαδικών φορέων του τουρισμού (ΞΕΕ, ΠΟΞ, ΣΕΤΕ), καθώς και από την Aegean Airlines και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο κ. Τσιλίδης συμμετείχε, εκπροσωπώντας τον κλάδο των τουριστικών γραφείων στο Greek-Iranian Tourism Networking Event, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης. Οι Ιρανοί επαγγελματίες του τουρισμού έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και η Ομοσπονδία και ο ΗΑΤΤΑ θα δραστηριοποιηθούν έντονα το επόμενο διάστημα για την επίτευξη προσέλκυσης Ιρανών Τουριστών στη χώρα μας.

Τέλος σημειώνουμε ότι φέτος ο ΕΟΤ συμμετέχει στην τουριστική έκθεση ΤΙΤΕ (Τεχεράνη), 16-19 Φεβρουαρίου 2016, για πρώτη φορά.

Υπενθυμίζουμε ότι και ο ΗΑΤΤΑ θα συμμετάσχει στην παραπάνω έκθεση και καλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση να μας ενημερώσουν.
 
 
Bahrain
 

Λειτουργία Greek Visa Application Centre στο Μπαχρέιν

Σε συνέχεια των προσπαθειών προώθησης του ελληνικού τουρισμού στο Μπαχρέιν, στο Κουβέιτ και στις λοιπές χώρες του Κόλπου, σας ενημερώνουμε ότι από 20 Αυγούστου λειτουργεί Greek Visa Application Centre στη Μανάμα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των εν δυνάμει τουριστών.

Επίσης υπενθυμίζουμε την ύπαρξη απευθείας πτήσεων από και προς Μπαχρέιν (Μανάμα- Αθήνα- Μανάμα) της  Gulf Air. 

Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο με περισσότερες πληροφορίες.
 
 
TOURISMlink - Παρουσίαση
 


 

Παρουσίαση: Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013
10:00 - 13:00
στα νέα γραφεία του ΗΑΤΤΑ (Ξενοφώντος 14, 1ος όροφος)

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε για μια νέα πρωτοβουλία του κλάδου μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Πρόκειται για το TOURISMlink, ένα πρόγραμμα που στοχεύει στη σύνδεση των επαγγελματιών του Τουρισμού με την ηλεκτρονική αγορά.

Το πρόγραμμα έχει στόχο να βελτιώσει:
- τη σύνδεση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την παγκόσμια ηλεκτρονική αλυσίδα μέσω της ανάπτυξης απλών, χαμηλού κόστους και εύχρηστων τεχνολογικών λύσεων ώστε να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.
- την ενδυνάμωση των επαγγελματικών σχέσεων και της εμπιστοσύνης μεταξύ επιχειρήσεων «πηγών» (τουριστικά γραφεία) και επιχειρήσεων «προορισμών» (ξενοδοχεία, εστιατόρια) με στόχο την ανάπτυξη εμπορικών συνεργασιών μεταξύ τους. - την προσφορά ευρύτερης ποικιλίας εμπειριών και προϊόντων για τους πελάτες
- τη δημιουργία ευρωπαϊκού στάνταρ συνεργασιών και μια online πλατφόρμα ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ τουριστικών επιχειρήσεων.

Πληροφοριακό έντυπο για το TOURIMlink

Ο ΗΑΤΤΑ εξασφάλισε τη συμμετοχή των μελών του στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος.

Αναλυτική παρουσίαση της δράσης θα πραγματοποιηθεί,από την κα Paolina Marone, Project manager του TOURISMlink και τον κ. Francois Xavier Peers, 

τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 - 10:00-13:00
στα νέα γραφεία του ΗΑΤΤΑ (Ξενοφώντος 14 1ος όροφος)


Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε στείλτε στο email: hatta@hatta.gr ή στο fax: 210-9233307 τα στοιχεία σας (Τουριστικό Γραφείο, Όνομα συμμετέχοντος, τηλέφωνο, email)
 
 

 

Travelife
 

Παρουσίαση του προγράμματος TRAVELIFE που περιγράφει τη διαδικασία εγγραφής και εκπαίδευσης. Η παρουσίαση έχει δημιουργηθεί από τους Κροάτες συντονιστές του προγράμματος CSR Tour και έχουν προστεθεί σχετικές οδηγίες μεταφρασμένες στα Ελληνικά.

Πατήστε εδώ για να δείτε την παρουσίαση.
 
 
Πρωτοβουλίες 2013
 

Πρωτοβουλίες 2013


Βρείτε εδώ έγγραφο, το οποίο εν περιλήψει αναφέρει τις πρωτοβουλίες με τις οποίες προγραμματίζει να ασχοληθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2013 - θέματα σχετικά με την τουριστική αγορά.
 
 
«Greece All time classic»
 

Παρουσίαση Στρατηγικής Επικοινωνίας Ελληνικού Τουρισμού

«Greece All time classic»

Παρουσιάστηκε από την Υπουργό Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Νίκο Καραχάλιο, η στρατηγική επικοινωνίας του Ελληνικού Τουρισμού «Greece All time classic».

Η σχετική ενημέρωσή και η υιοθέτηση και χρήση της νέας στρατηγικής για την προβολή της χώρας μας από τα τουριστικά γραφεία, μέσω των καναλιών επικοινωνίας που διαθέτουν (tour operators και Τουριστικά γραφεία εξωτερικού) θεωρείται σκόπιμη.

Για να δείτε τις σχετικές παρουσιάσεις απαιτείται να κάνετε log-in.
 
 
Συνάντηση ΥΠΑΝΥΠ - ΗΑΤΤΑ 24/08/2012

 

Συνάντηση ΥΠΑΝΥΠ Κ. Χατζηδάκη με τη διοίκηση του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ)
Αθήνα, 24 Αυγούστου 2012
 

Δελτίο Τύπου από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κ. Χατζηδάκη και της Διοίκησης του ΗΑΤΤΑ
 

 

 
Ο ΥΠΑΝΥΠ Κ. Χατζηδάκης και ο Γ.Γ. Μεταφορών Ν. Σταθόπουλος με τη Διοίκηση του ΗΑΤΤΑ Ο ΥΠΑΝΥΠ Κ. Χατζηδάκης με τον Πρόεδρο του ΗΑΤΤΑ Γ. Τελώνη, το Γ.Γ. Μ. Καμμένο και τη Διευθύντρια Α. Ανυφαντή
Ο ΥΠΑΝΥΠ Κ. Χατζηδάκης και ο Γ.Γ. Μεταφορών Ν. Σταθόπουλος με τον Πρόεδρο του ΗΑΤΤΑ Γ. Τελώνη Ο ΥΠΑΝΥΠ Κ. Χατζηδάκης με τον Πρόεδρο του ΗΑΤΤΑ Γ. Τελώνη
Κλικ σε κάθε φωτογραφία για μεγένθυση

 

Ανακοινώσεις
 

Κατάθεση Προτάσεων του ΗΑΤΤΑ στην Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωκοινοβουλίου

Ο κ. Γιάννης Παπαδάκης, Αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταφορών & Τουρισμού του Ευρωκοινοβουλίου κ. Brian Simpson.

Τις θέσεις/ προτάσεις του για την ανάπτυξη του τουρισμού της Ελλάδας και της Ευρώπης κατέθεσε ο ΗΑΤΤΑ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωκοινοβουλίου που πραγματοποιήθηκε (σήμερα) Παρασκευή 22 Ιουνίου στο Ηράκλειο, με θέμα «Το μέλλον των μεταφορών και του τουρισμού στην Ευρώπη: H περίπτωση της Ελλάδας»

Διαβάστε περισσότερα
 
 
EU Task Force for Greece
 

Τουρισμός, βασικός μοχλός ανάπτυξης της Ελλάδας

 

Ο τουρισμός είναι ένας από τους τέσσερις τομείς της ελληνικής οικονομίας, στον οποίο μπορεί να βασιστεί η ανάπτυξη της χώρας, τόνισε ο επικεφαλής της EU Task Force for Greece, κ. Horst Reichenbach σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, (σήμερα) Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Σύνδεσμο των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Δείτε αναλυτικό Δελτίο Τύπου του ΗΑΤΤΑ

 
Περιφέρεια Πελοποννήσου
 

Σε συνέχεια εποικοδομητικής επικοινωνίας με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο Τατούλη, λάβαμε επιστολή του με την οποία μας καλεί σε συνεργασία.

Στα πλαίσια της κοινής μας προσπάθειας για την ανάπτυξη του Τουρισμού στις Περιφέρειες της Ελλάδας, θα θέλαμε να μας επισημάνετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην συγκεκριμένη περιοχή (Πελοπόννησος), ώστε να τα επισυνάψουμε στις προσεχείς μας συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη.

Παρακαλούμε να αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας, μέχρι την 31η Μαρτίου, στο email (hatta@hatta.gr) ή στο fax (210-9233307).
 
 
Πρόγραμμα "Εναλλακτικός Τουρισμός"
 

Ξεκινά η διαβούλευση για το πρόγραμμα "Εναλλακτικός Τουρισμός" του ΕΣΠΑ, του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα".
Να σημειώσουμε ότι το Πρόγραμμα (παρά τον τίτλο) περιλαμβάνει και διάφορες θεματικές μορφές τουρισμού.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι και τα τουριστικά γραφεία.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων Τομέα Τουρισμού), ζητά επισήμως τις παρατηρήσεις - σχόλια του φορέα μας, στο σχέδιο της προκήρυξης, όπως διαμορφώθηκε.

Παρακαλούμε τα ενδιαφερόμενα μέλη μας, να μας υποβάλλουν προτάσεις - παρατηρήσεις το συντομότερο δυνατό και το αργότερο μέχρι την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011, προκειμένου ο Σύνδεσμός μας να τις συμπεριλάβει στις προτάσεις που θα καταθέσει.

Οδηγός Πράξης "Εναλλακτικός Τουρισμός"

Κριτήρια Αξιολόγησης
 
 
Τουριστική Αγορά Λιβύης
 

Την Τετάρτη 13/10/2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντιπροσωπεία από τη Λιβύη, στα γραφεία του ΗΑΤΤΑ.
Στη συνάντηση διαπιστώθηκε το κοινό ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου για ανάπτυξη συνεργασιών στα πλαίσια του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης.
Συμφωνήθηκε επίσης να πραγματοποιηθεί ταξίδι γνωριμίας εκπροσώπων ελληνικών τουριστικών γραφείων στη Λιβύη και αντίστοιχο ταξίδι γνωριμίας Λίβυων στην Ελλάδα.
Με αφορμή την παραπάνω συνάντηση ο ΗΑΤΤΑ ενημέρωσε τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη για τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών.
 
 
Επιδοτήσεις Ασφαλιστικών Εισφορών
 

Έγγραφο του ΗΑΤΤΑ (16/08/2010), προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης με αίτημα την επέκταση του μέτρου για την επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών ώστε να έχουν τη δυνατότητα υπαγωγής σε αυτό και τα Τουριστικά Γραφεία.
 
 
Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε.
 

Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε Χαμηλότοκων Δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών

Τίθεται σε εφαρμογή μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το πρόγραμμα της ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε. για την εγγύηση χαμηλότοκων δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών.
Γενικός στόχος του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη και επέκταση της γενικής επιχειρηματικής δραστηριότητας υφισταμένων, νέων και υπό σύσταση ΜΕ και ΠΜΕ μέσω της υποστήριξης της πρόσβασης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα για την άμεση κάλυψη τρεχουσών αναγκών για δαπάνες αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών και συνεπώς απελευθέρωσης πόρων για την επίτευξη στο απώτερο μέλλον του τεχνολογικού τους εκσυγχρονισμού.

Oδηγός προγράμματος
 
 
Greece Kalimera
 

Διάδοση του Μηνύματος“Greece- Kalimera”


Ο ΕΟΤ με επιστολή του προτείνει τρόπους για την προβολή της χώρας μέσω του νέου διαφημιστικού μηνύματος «Greece- Kalimera», το οποίο χρησιμοποιείται για την διαφημιστική προβολή του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.
 
 
Προξενείο Οδησσού
 

Ενίσχυση διμερούς συνεργασίας Ελλάδος- Περιφέρειας Οδησσού

Πραγματοποιήθηκε στην Οδησσό, η παρουσίαση νέων δρομολογίων αεροπορικών πτήσεων charter από Οδησσό προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κω, και Ηράκλειο με σκοπό την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας Ελλάδος- Περιφέρειας Οδησσού, στους τομείς των αερομεταφορών και του τουρισμού.

Δείτε τις προγραμματισμένες πτήσεις και το πλήρες κείμενο της επιστολής του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Οδησσό.
 
 

 

   

All rights reserved © 2010 Hatta is not responsible for content on external Web sites.     Όροι χρήσης

WEB DESIGN & development by pureblack