Go
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 ..:: Εισερχόμενος Τουρισμός * Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα 50.000 Τουρίστες ::.. Login
Προ-΄Ωθηση
Travelife
CSRTour

Useful telephone number in Europe: 112
Call 112 anywhere in Europe for emergency services requiring an ambulance, fire brigade or police

Emergency number

More information: European Commission website


Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Πρωτοβουλία 50.000 τουρίστες»
 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Πρωτοβουλία 50.000 τουρίστες» αφορά στην προσέλκυση αρχικά 50.000 τουριστών από τις χώρες της Βραζιλίας, Χιλής και Αργεντινής στην Ευρώπη και κατ΄ επέκταση στη χώρα μας, κατά τη χαμηλή τουριστική περίοδο (Οκτώβριο- Μάρτιο) και αντίστοιχα των Ευρωπαίων τουριστών προς τις χώρες αυτές κατά τους θερινούς μήνες (Μάιο –Οκτώβριο).
Είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με τα κράτη-μέλη, την τουριστική βιομηχανία, και τις αεροπορικές εταιρείες, προκειμένου να αναπτύξουν τη ροή τουριστών από / προς τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, στην εκτός αιχμής περίοδο.

Η χώρα μας συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτή, μαζί με την Γαλλία, Ιταλία, Λιθουανία, Πολωνία, Ισπανία, Αργεντινή Βραζιλία και Χιλή.
Η Πορτογαλία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Κύπρος, Μάλτα, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν στο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα.
Επίσης συμμετέχουν οι: Air France, Alitalia, British Airways, Iberia, Lufthansa Group, TAP Air Portugal.
(Για παράδειγμα η Iberia διαθέτει το πρόγραμμα «Iberia Bono Europe», το οποίο επιτρέπει στον ταξιδιώτη να συνδυάσει το διεθνές εισιτήριο του με εισιτήριο σε 30 ευρωπαϊκούς προορισμούς σε ειδικές τιμές).

Ο ΗΑΤΤΑ, υπερθεμάτισε για τη συμμετοχή της χώρας μας στο εν λόγω ευρωπαϊκό πρόγραμμα και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΕΟΤ με προτάσεις/ παρατηρήσεις,
τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος για την προώθηση του τουρισμού είναι τα οργανωμένα τουριστικά πακέτα που συνδυάζουν τουλάχιστον 2 Ευρωπαϊκές χώρες.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα στοιχεία για το πρόγραμμα στο :
http://ec.europa.eu/enterprise/sectors/tourism/50k/index_en.htm

Όπως μας ενημέρωσε η ECTAA, επειδή δεν έχουν καθοριστεί ακόμα οι προδιαγραφές των πακέτων που θα ωφεληθούν από το πιλοτικό πρόγραμμα, όλα τα πακέτα που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 2 ευρωπαϊκές χώρες, θεωρούνται επιλέξιμα.

Επομένως όλα τα τουριστικά γραφεία που έχουν – (ή θα δημιουργήσουν) και πωλούν συνδυαστικά πακέτα με στόχο την αγορά της Βραζιλίας και της Αργεντινής, ενδέχεται να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προωθητικές ενέργειες που θα πραγματοποιήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια του προγράμματος αυτού. Μάλιστα σχεδιάζεται, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ένα ταξίδι στην Βραζιλία (Sao Paolo) και Αργεντινή (Buenos Aires), πιθανόν την εβδομάδα 9-13 Ιουλίου, προκειμένου να παρουσιαστούν τα συνδυαστικά αυτά πακέτα στα τουριστικά γραφεία των 2 παραπάνω χωρών.

Μπορείτε να βρείτε στο site του Συνδέσμου λίστα επικοινωνίας με τους εθνικούς οργανισμούς και τις εταιρείες οι οποίοι ασχολούνται με το πρόγραμμα και έχουν σχετικές προσφορές, προκειμένου να έρθετε σε επαφή και να διαμορφώσετε ανταγωνιστικά πακέτα.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που πρόκειται να αξιοποιήσουν τις προσφορές και να ετοιμάσουν οργανωμένα, συνδυαστικά πακέτα, στα πλαίσια του πιλοτικού προγράμματος, να μας ενημερώσουν, το αργότερο μέχρι Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, προκειμένου να ενημερώσουμε την ECTAA.Θα σας ενημερώσουμε, άμεσα, για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Τελώνης
Πρόεδρος

Μάριος Καμμένος
Γενικός Γραμματέας
 

 

 

 

   

All rights reserved © 2010 Hatta is not responsible for content on external Web sites.     Όροι χρήσης

WEB DESIGN & development by pureblack

Android cihazlariniz icin apk uygulamalar indir yapabileceginiz site sizleri beklemektedir. apk oyun indir
En guzel bayanlar ile seks sohbet numara adreslerini hemen arayarak eglenin. Eger o adresteki bayanlari begenmez iseniz sex hatti sitesini kontrol edebilirsiniz sohbet hatları
Hd ve donmadan mobil porno izlemek isterseniz hemen sitemize bekliyoruz.